Brakk beinet – behandlet av synderen

Årvoll-spiller Torgeir Hoås brakk tirsdag beinet etter en grisetakling på fotballbanen, deretter ble han behandlet av motspilleren som nettopp hadde taklet ham.

Årvoll-spiller Torgeir Hoås brakk tirsdag beinet etter en grisetakling på fotballbanen, deretter ble han behandlet av motspilleren som nettopp hadde taklet ham. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I breddefotballen kan det meste skje.

DEL

Årvoll-spiller Torgeir Hoås definerte på mange måter uttrykket «hell i uhell» tirsdag kveld. Først brakk han beinet etter en grisetakling -  deretter ble han behandlet av spilleren som nettopp hadde taklet ham.

Under en kamp mot Korsvoll 2 i 4. divisjon i Oslo brakk Hoås beinet etter en særdeles tøff takling fra Korsvoll-spiller Espen Schjerven.

Schjerven jobber til daglig som lege. Om det var savnet av jobben som ble for stort, vites ikke. Han rakk iallfall å motta det røde kortet fra dommeren før han egenhendig utførte behandling av Hoås fram til ambulansen ankom Årvoll.

For Hoås kom det bardust på at Korsvoll-spilleren var den som sto bøyd over ham sekunder etter taklingen.

- Det var en utrolig absurd situasjon. Først takling, så behandling. Jeg ble overrasket over at han ikke ga seg, sier han til NTB.

- Men behandlingen etterpå er det høyt nivå over. Schjerven og jeg hadde en fin tone underveis i kampen, så denne taklingen kom ut fra intet. Han gikk nok etter ballen, sier Hoås med et smil.

Torgeir Hoås er bror til mer kjente Øyvind, og har en fortid i blant annet Molde for ti år siden. Han har også vært en del av trenerteamet i Hønefoss fram til i vinter.

Spilleren ble sendt til Oslo universitetssykehus på Ullevål. Der ble det konstatert brudd i leggbeina på høyre fot.

Kampen endte for øvrig med 2-1-seier til Årvoll.

- Meget fornøyd med tre poeng, avslutter Hoås i morfinrus fra sykesenga. (ANB-NTB)

Artikkeltags