Sjekk kandidatene!

Øyvind Storflor, Christoffer Dahl og Torgeir Børven scorte alle vakre mål 16. mai.

Øyvind Storflor, Christoffer Dahl og Torgeir Børven scorte alle vakre mål 16. mai. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nå kan du stemme fram det fineste målet fra 16. mai. Sjekk kandidatene, og avgi din stemme i avstemningsboksen!

DEL

Denne avstemningen er nå over!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I åttende runde ble det scoret totalt 23 mål i vår øverste divisjon - det er solid årsrekord.

Glad i fotball? Følg oss på Facebook!

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner av avstemningen!

Sist runde var det Daniel Moen Hansens drømmetreff fra vel 25 meter som vant kåringen. Ull/Kisa-spilleren klinte like greit til på halv volley. Ballen gikk som et prosjektil i nettet via stolpen! Se målet her!

De siste rundene har vi tatt én scoring fra 1. divisjon med i kåringen. Både fordi det har manglet fem gode kandidater i eliteserien, og fordi det har vært solide scoringer i vår nest øverste divisjon. Denne gangen tar vi Sarpsborg 08s nydelige 3-0-scoring signert Øyvind Hoås. Den høyreiste spissen tok ned ballen på adamseplet og klinte ballen utagbart i krysset fra hjørnet av 16-meteren. Se målet før du avgir din stemme!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes fredag klokken 16.00!

Kandidat 1: Torgeir Børven. Odds unge spissjuvel gikk inn i rollen som Lionel Messi i noen sekunder. Unggutten herjet med Sandnes Ulf-forsvaret før han med stoisk ro sendte ballen i en perfekt bue over Bo Andersen. Har du sansen for kreative mål, er dette deifinitivt din kandidat.

Kandidat 2: Christoffer Dahl. Var litt skuffet over ikke å få starte 16. mai-kampen mot selveste Rosenborg på Lerkendal. Kom imidlertid inn og sikret tre poeng. Futsal-spilleren benyttet sine ekstremferdigheter og sendte avgårde et skudd som limte seg inn i krysset bak Daniel Örlund. Har du sansen for overblikk og presisjon, er dette din kandidat!

Kandidat 3: Øyvind Storflor. Noen vil kanskje hevde at Tromsø-keeperen burde tatt skuddet, men frisparket var hardt og kom raskt på Benny Lekström. Storflors kraftfulle frispark er vår kandidat 3.

Kandidat 4: Davy Claude Angan. Molde virker farlige igjen nå. Vartet opp med fin angrepsfotball, og Angan ser ut til å ha funnet scoringsformen igjen. Har du sansen for gode samhandlinger i angrepet, stemmer du på kandidat 4.

Kandidat 5: Øyvind Hoås. Mannen Ole Gunnar Solskjær ønsket seg. Sunndalsgutten var smigret over interessen, men ville på ingen måte miste ansikt i Sarpsborg. Har slitt med skader i lengre tid, men leverer alltid på banen når han er med. Denne suseren er vakker. Sjekk den ut, og stem fram Hoås om du har sansen for høye spillere med god teknikk og avslutningsevne.

Disse har vunnet de fem første rundene:

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

(ANB)

Artikkeltags