Stem på rundens fineste!

Rade Prica, Torgeir Børven og Vegard B. Braaten er blant kandidatene det kan stemmes på i runde seks.

Rade Prica, Torgeir Børven og Vegard B. Braaten er blant kandidatene det kan stemmes på i runde seks. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Hvem hadde den beste scoringer denne helga? Vi har plukket ut de fem kandidatene du kan stemme på! Se video og stem på din kandidat!

DEL

Denne avstemningen er nå ferdig!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I sjette runde ble det scoret totalt 22 mål i vår øverste divisjon, som er én scoring ned fra forrige runde.

Glad i fotball? Følg oss på Facebook!

Vi har plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden, og nå kan du være med å avgjøre hvem som hadde det fineste målet for denne runden!

Sist runde var det Riku Riski som vant kåringen for sitt pene mål mot Aalesund. Se målet her!

De siste rundene har vi tatt én scoring fra 1. divisjon med i kåringen. Både fordi det har manglet fem gode kandidater i eliteserien, og fordi det har vært solide scoringer i vår nest øverste divisjon. Denne gangen er det Vegard Båtnes Braatens volleyscoring som har fått plass blant kandidatene.

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 24.00

Kandidat 1: Rade Prica fikset 1-0 på finurlig vis i Ålesund. Et presist innlegg fra Markus Henriksen ble ekspedert i mål fra svenskens hæl. En enkel scoring som ble utført på et utsøkt vis. Har du sansen for tekniske detaljer er det bare å stemme på Prica.

Kandidat 2: Etzaz Hussain. Fredrikstad gikk på et kjedelig nederlag mot Sandnes Ulf på eget gress, men Hussains mål ble beholdningen for hjemmefansen. Et fint samarbeid med Tarik Elyounoussi resulterte i en fin scoring for de hvitkledde. Har du sansen for godt klikk-klakk-angrepsspill, er dette kandidaten for deg.

Kandidat 3: Alexander Søderlund. Hvilken kruttønne. Søderlund viste i fjor at han har krutt i støvlene. Mot Viking i Stavanger var han distinkt da han fikk sjansen fra langt hold. Et raskt avtrekk resulterte i et prosjektil av et skudd som endte i nettet bak Rune A. Jarstein. Har du sansen for harde skudd, er nok dette den beste kandidaten.

Kandidat 4: Torgeir Børven har lenge blitt sett på som et av de største spisstalentene i Norge. Sju mål i fjor, og to på seks kamper til nå i sesongen er som det bør være. Frisparkperla mot Stabæk er nok av hans vakreste. Har du sansen for presise frispark, er dette kandidaten for deg.

Kandidat 5: Vegard Båtnes Braaten. Fjorårets toppscorer i 1. divisjon vet hvor målet står også denne sesongen. Den nye Bodø/Glimt-spilleren sørget for en god start for hjemmefansen på Aspmyra. Etter nydelig spill på høyrekanten fikk den notoriske målscoreren rommet han trengte inne i 16-meteren. Et lite skritt vekk fra mål var alt han trengte for å banke ballen i nettet på hel volley. Har du sansen for perfekte volleyskudd, er nok dette din kandidat denne runden.

Disse har vunnet de fem første rundene:

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

(ANB)

Artikkeltags