Stjernefall i snooker-VM

Artikkelen er over 13 år gammel

Ronnie The Rocket OSullivan ble frustrert da motstanderen brukte tre minutter på hvert slag, og røk ut av snooker-VM i kvartfinalen.

DEL

OSullivan var ikke den eneste forhåndsfavoritten som snublet i Crucible Theater i Sheffield under kvartfinalene. Også Steve Davis og Stephen Hendry gikk på tap.

Ronnie OSullivan har fått sitt kallenavn The Rocket for sitt raske spill. Men i kvartfinalen ble han svært så frustrert over motstanderen, 2002-mesteren Peter Ebdon.

OSullivan hadde en klar 8-2-ledelse da Ebdon satte inn sin taktiske joker, å bruke lang tid på hvert slag. Av de siste 14 spillene vant Ebdon 11, og avanserte til semifinalen med 13-11 I kamper.

– Han har fire unger og en kone å brødfø, så man kan nesten ikke kritisere han, sa OSullivan etter tapet.

– Han spiller slik han gjør, og han klarte å stoppe meg fra å spille, la han til.

Engelskmannen vurderer nå å ta en pause fra snooker.

– Jeg liker ikke å se på snooker, men jeg reiser hvor som helst for å se Ronnie spille. Jeg håper inderlig at han ikke gjør alvor av truslene, sier Ebdon.

Seks ganger tidligere verdensmester Steve Davis, også kjent som en habil pokerspiller, sprakk helt mot Shaun Murphy og tapte 4-13 i en annen kvartfinale.

Sju ganger mester, skotske Stephen Hendry, tapte 11-13 for walisiske Matthew Stevens, og dermed er tre verdensmestere slått ut av VM i England.

Engelske Ian McCulloch slo skotske Alan McManus 13-8 i den fjerde kvartfinalen i Crucible Theater. (ANB)

Artikkeltags