– Uff, dette var dårlige greier

Gaute Myklebust var ikke spresielt fornøyd over egen innsats i EM.

Gaute Myklebust var ikke spresielt fornøyd over egen innsats i EM. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Gaute Myklebust var svært lite imponert over egen EM-innsats.

DEL

– Uff, dette var dårlige greier. Det ble bom på bom på bom, sa diskoskjempen Gaute Myklebust til NTB etter å ha blitt slått ut i kvalifiseringen.

Han har perset og kastet 64,08 meter tidligere i år, men på Olympiastadion fredag var han langt unna det han var god for. Han fikk opp 59,90 meter som beste resultat etter å ha innledet med 58,16 og avsluttet med 58,59 meter.

– Jeg kjente med en gang at den skikkelige godfølelsen ikke var der. Formen min er bra, men det har ikke gått helt som det skal på treningene i det siste, sa han.

– Jeg håpet hele tiden at det skulle snu seg for meg, og at det skulle gå bedre etter at konkurransen kom i gang, men slik gikk det ikke. Nå er det litt ergerlig å tenke på at det ikke ble bedre, for jeg har hatt så mange bra stevner i år med lengder som ville holdt til finale, fortalte han.

– Hva gjør du nå?

– Det er litt usikkert. Allerede søndag er det et stevne i Helsingborg. Kanskje tar jeg fly dit og blir med der, men jeg vet ikke helt om jeg orker. Helt sikkert er det at jeg skal kaste på et stevne i England neste lørdag, sa Gaute Myklebust etter de tre kvalifiseringskastene på olympiastadion.

Spanjolen Mario Pestano var best i diskoskvalifiseringen med et kast på 66,27 meter, og Myklebust måtte ha kastet over 62,35 meter for å ha kommet med til finale.

(ANB-NTB)

Artikkeltags