FN-organisasjon angrepet av Israel

UNRWA har avgjort at all aktivitet på Gazastripen skal stanses som følge av et økende antall fiendtlige angrep mot organisasjonens lokaler og personell.

UNRWA har avgjort at all aktivitet på Gazastripen skal stanses som følge av et økende antall fiendtlige angrep mot organisasjonens lokaler og personell. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA) stanser sitt arbeid på Gazastripen som følge av angrep fra israelske styrker.

DEL

UNRWA har avgjort at all aktivitet på Gazastripen skal stanses som følge av et økende antall fiendtlige angrep mot organisasjonens lokaler og personell, melder organisasjonen torsdag.

– Stansen vil vare til israelske myndigheter kan garantere for sikkerheten til vår stab, sier UNRWAs talsmann Chris Gunness.

Israelske styrker har angrepet flere skoler som blir drevet av UNRWA på Gazastripen. Ifølge helsepersonell er i alt 45 palestinere drept i angrepene.

Torsdag ble to palestinere drept i et israelsk angrep mot en av UNRWAs bilkolonner på Gazastripen. Den israelske hæren var varslet om kolonnen på forhånd, sier FNs talsmann Richard Miron. (ANB-NTB-Reuters-AFP)

Artikkeltags