Norsk kvinne drapssiktet

Politiet i Värmland har foretatt tekniske undersøkelser på åstedet og utført rundspørring i nabolaget.

Politiet i Värmland har foretatt tekniske undersøkelser på åstedet og utført rundspørring i nabolaget. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

En norsk kvinne er sammen med to svenske menn siktet for å ha drept en 51 år gammel mann i Säffle i Sverige.

DEL

Mannen skal ha blitt bundet fast og utsatt for gjentatte slag mot hodet. Drapet skal ha skjedd i forbindelse med en fest torsdag eller fredag i forrige uke, ifølge den svenske radiokanalen P4.

Fremstilles tirsdag

De tre er pågrepet, mistenkt for å ha drept mannen som ble funnet død sist fredag. Mennene blir fremstilt for varetekt mandag ettermiddag, mens kvinnen blir fremstilt i Värmland tingsrett tirsdag morgen.

De to mennene er cirka 35 år og 40 år gamle. Også kvinnen er rundt 40 år gammel. De tre bor i Säffle og er kjenninger av politiet. Også den drepte er hjemmehørende i byen.

35-åringen er tidligere mistenkt for grov voldtekt og mordbrann, men ble frikjent. Kvinnen er tidligere dømt for grovt overfall etter å ha knivstukket en mann. Den andre mannen er tidligere dømt for promillekjøring.

Ifølge politiet kjenner de mistenkte hverandre. De tre nekter straffskyld.

Varslet fredag

Ved lunsjtid fredag ble politiet i Karlstad varslet om at det lå en livløs mann på en adresse i Gläntstigen i Säffle, skriver politiet i en pressemelding.

Da politi og ambulanse kom til stedet fant de 51-åringen død. Etter en innledende etterforskningen ble den ene mannen og kvinnen pågrepet og innbrakt til avhør. En stund senere ble den andre mannen pågrepet. Også han ble anholdt etter avhør.

Politiet i Värmland har foretatt tekniske undersøkelser på åstedet og utført rundspørring i nabolaget. (ANB-NTB)

Artikkeltags