Vi stoler ikke på Chelsea

Football - Chelsea v Swansea City - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 8/8/15
Chelsea's Diego Costa reacts
Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Chelsea v Swansea City - Barclays Premier League - Stamford Bridge - 8/8/15 Chelsea's Diego Costa reacts Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LørdagskupongenIngen grunn til å kaste vekk garderinger på Watford på lørdagskupongen, de er aldeles sjanseløse mot Manchester City, som stråler i seriestarten.

Ellers tror jeg Liverpool slår West Ham, og Stoke slår West Bromwich. Men det er mye som ennå ikke har satt seg i England!

I den norske kampen bør Viking kunne slå Sandefjord ganske greit hjemme.

Oddstips: Han har fått skikk på QPR

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 krone

1. Viking - Sandefjord  H

Viking fikk en nesestyver i Skien sist, noe som førte Odd opp i ryggen og inn i medaljekampen. Men Viking er fortsatt på 3. plass, de har fortsatt vunnet seks av de ni siste – og hjemme i Stavanger tror jeg de tar seg greit av svake og ofte uheldige Sandefjord.

2. Tottenham - Everton  U(HB)

Spurs har ikke imponert noen i sesongstarten i England. To poeng på tre kamper er under pari, selv om de har møtt formsterke Leicester. De tapte også mot United i åpningskampen. Everton er omtrent som ventet, fire poeng så langt. Vanskelig, U-fare, helgarderer.

3. Chelsea - Crystal Palace  H(B)

Chelsea slet seg til seier over West Bromwich søndag. Men som Jose Mourinho har uttalt: «Spillerne er ikke i form, jeg er ikke i form». De virker litt slitne, et kjent syndrom året etter ligagull. Palace er bare moro, ikke godt å vite hva de kan finne på!

4. Manchester City - Watford  H

Ja, her er vel kupongens sikreste. City må jo komme ned på jorden en dag, men det skjer ikke mot nyopprykkede Watford! I øyeblikket er de sentrale City-spillerne så gode at de lyseblå kunne slått hvilket som helst lag, fra hvilket som helst land.

5. Liverpool - West Ham  H

Liverpool var innblandet i en uhyre underholdende 0-0-kamp mot Arsenal mandag. De var best i 1. omgang, fikk kjørt seg etter pause, men en ser konturene av noe som kan bli riktig bra etter det skuffende fjoråret. Benteke herjer, og Hammers vil få svi.

6. Aston Villa - Sunderland  H(U)

Villa var litt heldige som vant åpningskampen mot Bournemouth, og litt uheldige som ikke fikk med seg noe i ettmålstapene mot United og Palace. Altså er de nesten bedre enn fryktet. Opptur for Sunderland med ett poeng mot Swansea etter en grusom start.

7. Stoke - West Bromwich  H

To poeng på to bortekamper er helt ålreit av Stoke, men ikke noe mer. Nå kreves det en seier av laget som har hentet den sveitsiske midtbanegeneralen Xherdan Shaqiri. West Bromwich var hederlige mot Chelsea, men står kun med ett poeng.

8. Bournemouth - Leicester  (H)B

Bournemouth knuste skikkelig til da de først skulle score og vinne i Premier League. 4-3 borte mot West Ham smakte sikkert helt nydelig for de nyopprykkede. Men her kommer sesongens overraskelse på besøk, og jeg tør ikke annet enn å sette en splitt.

9. Wolverhampton - Charlton  B

Wolves tok fire poeng på de to første i Championship, men så har det kommet to strake tap. Og her får de det tøft igjen, for Charlton har startet bra. Laget fra Øst-London har russiske penger i ryggen, og har sterke 2-2-0 etter fire kamper mot heftig motstand.

10. Sheffield Wed. - Middlesbrough  (H)B

Sheffield Wednesday har startet sesongen helt greit, eneste tap er mot serieleder Ipswich. Middlesbrough står i likhet med «The Owls» på fem poeng, men er nok mindre fornøyd enn hjemmelaget. To fullstendig upålitelige lag, jeg setter en ny splitt.

11. Nottingham Forest - Cardiff  U(B)

Forest på fem poeng, Cardiff på seks. Forest har møtt topplagene Brighton og Charlton, men er nok likevel skuffet over poengfangsten. Cardiff åpnet med tre strake uavgjorte, før de slo Wolves sist. Jeg prøver en UB, men denne er vanskelig!

12. Ipswich - Brighton  H

Nummer en og to i Championship. Ipswich har vært bra de siste årene, var i playoff i vår og like under året før. Brighton var overraskende svake sist sesong, men har nå åpnet med tre seirer og en U. Men alle seirene er med ett mål, jeg tror mest på «Tractor Boys».