– Dette finner jeg meg ikke i

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

– Jeg har lyst til å vise dem at dette finner jeg meg ikke i, sier ishockeyspiller Mats Zuccarello Aasen (24).

DEL

[NETTAVISEN] Hockeyproffen snakket ut da Nettavisen møtte ham i New York.

Sjelden støter man på idrettsutøvere som sier sin ærlige mening rett ut – men i «he Big Apple» møtte vi én som hadde mye på hjertet.

Kledd i grønn T-skjorte og shorts møtte Zuccarello Nettavisen i utkanten av Central Park. 24-åringen var – som alltid – høfligheten selv og åpnet med å spørre hvordan det sto til med undertegnede journalist før vi gikk videre til å snakke om det alle hockeyinteresserte nordmenn nå lurer på: Hvor spiller Zuccarello neste sesong?

Skal han virkelig droppe National Hockey League (NHL) til fordel for Kontinental Hockey League (KHL) og Metallurg Magnitogorsk?

Mats Zuccarello Aasen var det heteste navnet utenfor NHL for to år siden. Flere klubber kastet ut agnet og gjorde sitt beste for å sikre seg osloguttens signatur. Valget hans falt på New York Rangers.

Det har ikke vært et lykkelig valg.

Både norske og nordamerikanske journalister har stusset over hvor få sjanser han har fått under trener John Tortorella.

– Jeg synes ikke Rangers har behandlet meg så bra, skal jeg være helt ærlig, erkjente Zuccarello, mens noen norske studenter stoppet opp for å ta bilde av hockeystjernen. Zuccarello stilte selvsagt mer enn gjerne opp.

Rangers’ norskættede manager Glen Sather var ekstremt ivrig etter å få signaturen til Zuccarello for to år siden, og klarte altså det, men trener John Tortorella har ikke vært like begeistret for nordmannen.

Zuccarello sitter igjen med en følelse av at Tortorella ikke har stolt på ham.

– Det er vanskelig for Sather. Han er ikke treneren. Jeg vet ikke om treneren har stolt på meg, men jeg har ikke gitt ham noen grunn til ikke å stole på meg, heller, sa Zuccarello oppriktig.

Les hele saken i Nettavisen (ANB)

Artikkeltags