Mueller: Dere har ikke sett noe ennå

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

En fantastisk sesong er over for Peter Mueller. Nå venter han bare på at den neste skal begynne.

DEL

– Selv om vi har hatt suksess her nede, kan jeg si èn ting: Dere har ikke sett noen ting ennå. Vi er bare i starten. Nå skal vi få alle løperne friske og raske. Da har vi et fantastisk lag, sier Peter Mueller til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Det har begynt å gå opp for den norske landslagssjefen at han har vært med på en av de største jubelhelgene i norsk skøytehistorie.

– Jeg må innrømme at det var tungt da Øystein Grødum ble syk. Vi måtte takle den skuffelsen, og få resten av gruppa til å tro på seg selv når han var borte.

Mye energi

– Men akkurat nå har jeg utrolig mye energi. Oppturene de to siste dagene har gjort underverker. Jeg var sliten i begynnelsen av mesterskapet, men nå føles det ut som jeg kan holde på i flere uker til, sier Mueller mens nederlandske skøytefans står i kø for å gratulere.

Amerikaneren er en glad gutt, og unnet seg en liten fest søndag.

For nå er det på tide med ferie også for den norske landslagssjefen. Om sju uker starter løperne på den harde veien mot OL i Torino.

Innen den tid har Mueller satt opp treningsprogrammet for de kommende månedene.

Til USA

– Jeg reiser hjem til Arizona på torsdag. Jeg har mye arbeid å gjøre mens løperne får litt fri. Men akkurat nå bekymrer ikke det meg noe særlig. Det var helt sinnsykt å oppleve denne suksessen. At Even (Wetten) vant 1.000-meteren hadde ingen regnet med. At Rune skulle gjøre det samme i dag var utrolig.

– Men jeg sa det tidligere i uka: Dere ville få se noe spesielt. Og det var godt at Odd (Borgersen) og Eskil (Ervik) også fikk smaken på medalje. Men neste år blir vi farlige. Dette er bare begynnelsen, gjentar Peter Mueller.

Artikkeltags